کلینیک لیزرخورشید با دارابودن دستگاه الکساندرایت کندلا ۲۰۲۲ آمریکایی،ب روزترین و پرقدرت ترین تکنولوژی لیزرمعرفی شده در دنیا ، درخدمت شماعزیزان می باشد.
کدام قسمت های بدن را می توان لیزر کرد؟
لیزر تقریبا در تمام قسمت های بدن قابل استفاده است و این قسمت ها عبارتند از :
- لیزر موهای زائد بیکینی
- لیزر موهای زائد گوش
- لیزر موهای زائد گردن
- لیزر موهای زائد گونه
- لیزر موهای زائد گلو
- لیزر موهای زائد کمر
- لیزر موهای زائد خط ریش در مردان
- لیزر موهای زائد
- لیزر موهای زائد پشت گردن
- لیزر موهای زائد پشت لب
- لیزر موهای زائد چانه
- لیزر موهای زائد دست ، پا
در کلینیک لیزر قم تمامی این خدمات برای شما فراهم است.
مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد در مرکز لیزر قم
- تا یک ماه قبل از لیزر از دیگر روش های حذف موهای زائد خود استفاده نکنید.
- تا یک ماه قبل از بین بردن موهای زائد از برنزه کردن و سولازیوم نباید استفاده کنید.
- تا یک ماه قبل از انجام لیزر از لایه بردارها استفاده نکنید.
- سطح پوست خود را 24 ساعت قبل از لیزر در مرکز لیزر قم با ژیلت اصلاح کنید.
- در صورت مصرف داروهای خاص و یا بیماری خاص اپراتور و یا پزشکی که در کلینیک حضور دارد را مطلع کند.
لیزر موهای زائد چند جلسه طول می کشد؟
بر خلاف آنچه تصور می کنید از بین بردن موهای زائد بدن توسط لیزر یک فرآیند زود بازده نیست. اما چه مواردی تعداد جلسات لیزر مورد نیاز برای هر فرد را متفوات می کند؟ عوامل فیزیولوژی ، هورمونی بدن هر فرد می تواند در تعیین تعداد جلسات لیزر بدن تاثیر گذار باشد.
علاوه براین نوع دستگاه لیزر مورد استفاده در کلینیک لیزر قم نیز در تعداد این جلسات موثر است. می توان گفت به طور میانگین لیزر موهای زائد بین 6 الی 8 جلسه می تواند طول بکشد و مدت زمان مورد نیاز برای لیزر در هر جلسه به ناحیه ای که لیزر قرار است برای آن انجام شود و همچنین نوع دستگاه و سرعت آن بستگی دارد. هرچه ناحیه ای که قرار است لیزر شود وسیعتر باشد قطعا زمان بیشتری خواهد برد.
اما فاصله زمانی انجام لیزر چقدر باید باشد؟ چرخه رشد مو 4 هفته است که با توجه به این مسئله به زیبا جویان پیشنهاد می شود ماهی یکبار به کلینیک لیزر مراجعه کنند.
برای تعیین تعداد دقیق جلسات لیزر موهای زائد نیاز هست که به کلینیک لیزر موهای زائد در قم مراجعه کنید و مشاوره دریافت کنید.
لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟
درست است که لیزر موهای زائد جایگزین خوبی برای حذف موهای زائد به روش های قدیمی شده است اما استفده از لیز نیز عوارض خود را دارد. قرمزی و التهاب پوست ، تغییر رنگ دانه های پوست ، پوسته پوسته شدن پوست از عوارضی است که زیبا جویان از ان شکایت می کنند.
و بطور کل می توان گفت این روش کم عارضه ترین روش حذف موهای زائد است. از جمله سوالاتی که زیبا جویان در مورد عوارض لیزر می پرسند این است که آیا لیزر موهای زاد بیکینی ضرر دارد ؟ بسیاری از افرادی که تصمیم به انجام لیزر در ناحیه بیکینی می گیرند نگران تاثیر لیزر بر روی قدرت باروی خود هستند در صورتی که این یک باور غلط است زیرا تنها رنگ دانه در فولیکول مو مورد هدف قرار می گیرد و حتی لیزر به میزان کمتر از یک میلیمتر به بدن نفوذ می کند و اصلا به تخمدان ها نمی رسد و انها را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
آیا لیزر موهای زیر بغل به غدد لنفاوی آسیب میرساند؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که غدد لنفاوی در عمق بیشتری نسبت به فولیکول مو قرار دارند بناراین آسیبی به آنها نمی رسد.
تاثیر رنگ پوست و لیزر موهای زائد
از آنجایی که امکان سوختگی و آسیب های پوستی با لیزر موهای زائد در افرادی با پوست های تیره بیشتر است، توصیه می شود افرادی که سولاریوم کرده اند، حمام آفتاب گرفته اند یا پوست های بسیار تیره ای دارند، از لیزر کردن موهای زائد خود به شدت پرهیز یا در مورد این کار با پزشک متخصص پوست در کلینیک لیزر قم مشورت کنند.
لیزر کردن موهای زائد در این افراد و توسط اپراتورهای غیرمتخصص، چیزی جز سوختگی های شدید پوستی را برای آنها به دنبال نخواهد داشت؛ سوختگی هایی که ممکن است لک های پوستی ناشی از آنها گاهی تا آخر عمر هم همراهشان بماند.

لیزر موهای زائد برای چه کسانی ضرر دارد؟
چه کسانی نباید لیزر انجام دهند؟ افراد مبتلا به لوپوس که نور لیزر باعث تشدید بیماری شان می شود. افراد مبتلا به پورفیری هم به دلیل واکنشی که نسبت به لیزر نشان می دهند، باید دور این روش درمانی را برای رفع موهای زائد خود خط بکشند.
افرادی هم که باتری در قلب خود کار گذاشته اند باید قبل از لیزر، پزشک خود را در جریان بگذارند و معمولا از انجام لیزر موهای زائدشان منع می شوند.
اگر شما از داروهایی که پوست را نسبت به نور حساس می کنند، استفاده کنید، باید تا مدتی دور لیزر کردن را خط بکشید یا حداقل پزشک معالج خود را در جریان این موضوع بگذارید.
مهم ترین و پرمصرف ترین این داروها شامل مسکن ها یا داروهای ضدالتهاب غیرکورتونی (NSAID)، کوتریموکسازول، گروهی از داروهای مدر، برخی داروهای دیابت، کینین و کنیدین، برخی تتراسایکلین ها، آمیودارون، پیروکسیکام، سولفونامیدها، سولفونیل اوره ها، داروهای ضدبارداری خوراکی و ایزوترتینوئین می شوند.
مراقبت های بعد از لیزر در بهترین مرکز لیزر قم
- عدم استفده از موارد شوینده در ناحیه ای که لیزر شده است.
- تا دو روز از دوش گرفتن خود داری کنید. زیرا حساسیت پوست را بیشتر می کند.
- تا 24 ساعت بعد از انجام لیزر از کرم های معطر استفاده نکنید.
- تا چند روز بعد از لیزز از انجام روش های جوانسازی خود داری کنید.
- از قرار گرفتن در معرض نور خورشید در صورتیکه صورت خود را لیزر کرده اید خود داری کنید.
- بعد از لیزر موهای زائد صورت از استفاده هر گونه محصولات و کرم های آرایشی خود داری کنید.
ليزر موهاي زائد در قم در دوران بارداري
سال هاست متخصصان و پژوهشگران دنبال پاسخ این پرسش هستند اما هنوز هیچ کدام از منابع علمی ثابت نکرده اند لیزر موهای زائد در دوران بارداری برای مادر یا جنین، ضرر دارد. با این حال و به طور کلی، ما تماس با هر نوع اشعه ای را برای خانم های باردار منع می کنیم. لیزر موهای زائد در دوران شیردهی هم کاملا بدون خطر و ضرر برای مادران و نوزادان آنهاست.

بهترین دستگاه برای لیزر موهای زائد در قم چیست؟
لیزر الکساندرایت کندلا در بهترین مرکز لیزر قم
- لیزر الکساندرایت کندلا در بهترین مرکز لیزر در قم یکی از معروف ترین لیزر موهای زائد در قم می باشد که قطعا نام آن را شنیده اید.
- می توان گفت این دستگاه در زمینه از بین بردن یا حذف موهای زائد رقیب ندارد.
- این دستگاه از جمله دستگاه های لیزری است که دارای مجوز FDA است.
- میزان خطا و آسیب رسانی این دستگاه با بافت اطراف مو بسیار پایین است.
- این دستگاه دارای خنک کننده است که به صورت همزمان بر روی محل سوختگی ناشی از لیزر از آن استفاده می شود.
- این لیزر با طول موج 755 نانومتر بیشترین تاثیر و جواب دهی را روی افرادی که پوست روشنی دارند می گذارد.
- استفاده از این دستگاه برای افرادی که پوستی تیره دارند ممکن است ایجاد سوختگی در پوست کند.

لیزر دایود
این لیزر بعد از الکساندرایت جز شناخته ترین لیزرها می باشد. دارای طول موج 800 تا 810 نانومتر است که می توان گفت نسبت به الکساندرایت اثربخشی بهتری دارد. البته باید گفت که این لیزر بیشتر برای افرادی دارای پوست های گندمی و روشن هستند مناسب تر است و برای افرادی که دارای پوست های تیره هستند توصیه نمی شود.
لیزر ان دی یاگ
این لیزر برای افرادی که دارای پوست های تیره و خیلی تیره هستند بیشترین تاثیر را دارد. این لیزر با طول موج 1064 نانومتر به عمیق ترین نقاط پوست نفوذ می کند و سبب اثر بخشی بهتر در افراد برنزه می شود.

هزینه لیزر موهای زائد در قم
هزینه لیزر موهای زائد در قم به ناحیه ای که قرار است کار حذف موهای زائد بر روی آن صورت بگیرد ، نوع دستگاه ، تعداد جلسات مورد نیاز ، خدمات کلینیکی که به آن مراجعه می کنید بستگی دارد بنابراین نیاز است برای تعیین دقیق هزینه لیزر موهای زائد در قم با شماره های تماس کلینک هایی که در این صفحه قرار داده ایم تماس بگیرید.

هر آنچه که درباره لیزر موهای زائد باید بدانید
این روزها یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای ناخواسته بدن لیزر موهای زائد است. این در حالی است که انجمن متخصصان پوست آمریکا اعلام کرده تمام موهای ناخواسته در اثر لیزر از بین نمی روند زیرا برخی از آنها نسبت به درمان با لیزر مقاوم هستند و برخی دیگر هم قدرت رشد مجدد پس از لیزر را دارند.
متخصصان این انجمن بر این باورند که در ایده آل ترین شرایط ممکن هم امکان بازگشت و رشد مجدد حدود 30-20 درصد از موهای لیزرشده وجود دارد. لیزر موهای زائد، جزو آن گروه از خدمات زیبایی است که باید و نبایدهای زیادی درباره آن وجود دارد و حتی محدودیت ها یا ممنوعیت هایی هم برای آن در نظر گرفته شده است.
دلایل ایجاد موهای زائد
موهای زائد، اضافی یا ناخواسته به 2 دلیل هورمونی یا غیرهورمونی ایجاد می شوند. اگر دلایل هورمونی باعث ایجاد موهای زائد شوند، شما نمی توانید هیچ نوع لیزری و بدون درمان بیماری زمینه ای از پس این موها بربیایید.
اختلالات هورمونی یا ابتلا به تخمدان پلی کیستیک باعث می شود خانم ها در قسمت هایی از بدن خود که به طور طبیعی مو ندارند ، با موهای ضخیم و تیره مواجه شوند. از این رو، چنین افرادی باید ابتدا بیماری و سپس موهای زائد خود را درمان كنند.
افرادی که مشکلشان هورمونی است این بیماران باید همزمان با لیزر، درمان دارویی برای رفع بیماری هورمونی خود را هم انجام دهند. درمان دارویی از رشد موهای جدید پیشگیری می کند و لیزر هم همزمان، موهای ایجاد شده را از بین می برد. این در حالی است که لیزر بدون داوردرمانی برای این بیماران، فقط صرف هزینه اضافی و بی فایده است.