موسسه-گاما.webp

موسسه گاما : آموزشگاه برگزیده سال ۱۴۰۲

لیست بهترین مراکز لیزر موهای زائد زاهدان


لیست-بهترین-مراکز-لیزر-موهای-زائد-زاهدان-
در این مقاله چه خواهیم گفت... [ نمایش سر فصل ها ... ]

لیست بهترین مراکز لیزر موهای زائد زاهدان به همراه شماره تماس و آدرس برای شما عزیزان در جدول زیر جمع آوری شده است همچنین مراکز وی آی پی را قبل از جدول می توانید مشاهده بفرمایید.

کلینیک لیزر خورشید زاهدان

کلینیک لیزر خورشید زاهدان

کلینیک لیزرخورشیدبادارابودن دستگاه الکساندرایت کندلا۲۰۲۲آمریکایی، بروزترین وپرقدرت ترین تکنولوژی لیزرمعرفی شده دردنیا،درخدمت شماعزیزان می باشد.

ویژگی های لیزر باکندلادرمرکزلیزرخورشید:
۱-سری شخصی برای هرفرد برای جلوگیری ازانتقال هرنوع بیماری پوستی.
۲-پک بهداشتی شخصی رایگان که هرجلسه بهتون داده میشه.
۳-بدون استفاده ازژل وروش های قدیمی لیزر.
۴-تحت نظرپزشک متخصص پوست
۵-رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی

شروع به کار:سال۱۳۹۵

آدرس:زاهدان/خیابان امیرالمومنین/نبش امیرالمومنین۹/ساختمان پزشکان پارسیان/طبقه۳/بالای شهرشیرینی

اینستاگرام: laserkhorshid.zahedan
مشاهده وبسایت کلینیک خورشید زاهدان

شماره تماس:09908773971

 

لیست بهترین مراکز لیزر موهای زائد زاهدان تلفن و آدرس

نام مجموعه شماره تماس آدرس
کلینیک لیزر سارا09922911009زاهدان بین امیرالمومنین ۱۴و ۱۶ جنب موسسه ملل
لیزر به نیک09366920333زاهدان
کلینیک لیزرخورشید ۰۹۹۰۸۷۷۳۹۷۱زاهدان-خیابان امیرالمومنین-نبش امیرالمومنین۹-ساختمان پزشکان پارسیان-طبقه۳-بالای شهرشیرینی

وب سایت بیلبورد 24 لیست بهترین مراکز لیزر موهای زائد زاهدان را برای شما به همراه تلفن و آدرس فراهم کرده است جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

هر آنچه که درباره لیزر موهای زائد باید بدانید

این روزها یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای ناخواسته بدن لیزر موهای زائد است. این در حالی است که انجمن متخصصان پوست آمریکا اعلام کرده تمام موهای ناخواسته در اثر لیزر از بین نمی روند زیرا برخی از آنها نسبت به درمان با لیزر مقاوم هستند و برخی دیگر هم قدرت رشد مجدد پس از لیزر را دارند.

متخصصان این انجمن بر این باورند که در ایده آل ترین شرایط ممکن هم امکان بازگشت و رشد مجدد حدود 30-20 درصد از موهای لیزرشده وجود دارد. لیزر موهای زائد، جزو آن گروه از خدمات زیبایی است که باید و نبایدهای زیادی درباره آن وجود دارد و حتی محدودیت ها یا ممنوعیت هایی هم برای آن در نظر گرفته شده است.

دلایل ایجاد موهای زائد

موهای زائد، اضافی یا ناخواسته به 2 دلیل هورمونی یا غیرهورمونی ایجاد می شوند. اگر دلایل هورمونی باعث ایجاد موهای زائد شوند، شما نمی توانید هیچ نوع لیزری و بدون درمان بیماری زمینه ای از پس این موها بربیایید.

اختلالات هورمونی یا ابتلا به تخمدان پلی کیستیک باعث می شود خانم ها در قسمت هایی از بدن خود که به طور طبیعی مو ندارند ، با موهای ضخیم و تیره مواجه شوند. از این رو، چنین افرادی باید ابتدا بیماری و سپس موهای زائد خود را درمان كنند.

 افرادی که مشکلشان هورمونی است این بیماران باید همزمان با لیزر، درمان دارویی برای رفع بیماری هورمونی خود را هم انجام دهند. درمان دارویی از رشد موهای جدید پیشگیری می کند و لیزر هم همزمان، موهای ایجاد شده را از بین می برد. این در حالی است که لیزر بدون داوردرمانی برای این بیماران، فقط صرف هزینه اضافی و بی فایده است. 

آیا رنگ پوست معیار مهمی برای لیزردرمانی است ؟

از آنجایی که امکان سوختگی و آسیب های پوستی با لیزر موهای زائد در افرادی با پوست های تیره بیشتر است، توصیه می شود افرادی که سولاریوم کرده اند، حمام آفتاب گرفته اند یا پوست های بسیار تیره ای دارند، از لیزر کردن موهای زائد خود به شدت پرهیز یا در مورد این کار با پزشک متخصص پوست مشورت کنند.

 لیزر کردن موهای زائد در این افراد و توسط اپراتورهای غیرمتخصص، چیزی جز سوختگی های شدید پوستی را برای آنها به دنبال نخواهد داشت؛ سوختگی هایی که ممکن است لک های پوستی ناشی از آنها گاهی تا آخر عمر هم همراهشان بماند. 

چه کسانی نباید لیزر انجام دهند؟

افراد مبتلا به لوپوس که نور لیزر باعث تشدید بیماری شان می شود. افراد مبتلا به پورفیری هم به دلیل واکنشی که نسبت به لیزر نشان می دهند، باید دور این روش درمانی را برای رفع موهای زائد خود خط بکشند.

افرادی هم که باتری در قلب خود کار گذاشته اند باید قبل از لیزر، پزشک خود را در جریان بگذارند و معمولا از انجام لیزر موهای زائدشان منع می شوند.

اگر شما از داروهایی که پوست را نسبت به نور حساس می کنند، استفاده کنید، باید تا مدتی دور لیزر کردن را خط بکشید یا حداقل پزشک معالج خود را در جریان این موضوع بگذارید.

مهم ترین و پرمصرف ترین این داروها شامل مسکن ها یا داروهای ضدالتهاب غیرکورتونی (NSAID)، کوتریموکسازول، گروهی از داروهای مدر، برخی داروهای دیابت، کینین و کنیدین، برخی تتراسایکلین ها، آمیودارون، پیروکسیکام، سولفونامیدها، سولفونیل اوره ها، داروهای ضدبارداری خوراکی و ایزوترتینوئین می شوند. 

 

ليزر موهاي زائد در دوران بارداري

‎سال هاست متخصصان و پژوهشگران دنبال پاسخ این پرسش هستند اما هنوز هیچ کدام از منابع علمی ثابت نکرده اند لیزر موهای زائد در دوران بارداری برای مادر یا جنین، ضرر دارد. با این حال و به ‎طور کلی، ما تماس با هر نوع اشعه ای را برای خانم های باردار منع می کنیم. لیزر موهای زائد در دوران شیردهی هم کاملا بدون خطر و ضرر برای مادران و نوزادان آنهاست.

 

لیزر در بارداری

 

 

بهترین دستگاه های لیزر موهای زائد کدامند؟


لیزر الکساندرایت


یکی ازمعروف ترین لیزرها می باشد که قطعا نام آن را شنیده اید. این لیزر با طول موج 755 نانومتر بیشترین تاثیر و جواب دهی را روی افرادی که پوست روشنی دارند می گذارد. استفاده از این دستگاه برای افرادی که پوستی تیره دارند ممکن است ایجاد سوختگی در پوست کند.

 

لیزر الکساندرایت

 

 

لیزر دایود


این لیزر بعد از الکساندرایت جز شناخته ترین لیزرها می باشد. دارای طول موج 800 تا 810 نانومتر است که می توان گفت نسبت به الکساندرایت اثربخشی بهتری دارد. البته باید گفت که این لیزر بیشتر برای افرادی دارای پوست های گندمی و روشن هستند مناسب تر است و برای افرادی که دارای پوست های تیره هستند توصیه نمی شود.

لیزر ان دی یاگ


این لیزر برای افرادی که دارای پوست های تیره و خیلی تیره هستند بیشترین تاثیر را دارد. این لیزر با طول موج 1064 نانومتر به عمیق ترین نقاط پوست نفوذ می کند و سبب اثر بخشی بهتر در افراد برنزه می شود.

 

 

لیزر ان دی یاگ

 

 
تمام حقوق مادی و معنوی برای بیلبورد 24 محفوظ می باشد