لیست بهترین مراکز فیزیوتراپی خرم آباد به همراه شماره تماس و آدرس برای شما عزیزان در جدول زیر جمع آوری شده است همچنین مراکز وی آی پی را قبل از جدول می توانید مشاهده بفرمایید.
همه آن چیزی که باید در مورد فیزیوتراپی بدانیم
در این مقاله سعی داریم شمارا با معنای فیزیوتراپی فواید و عوارض آن آشنا کنیم.
فیزیوتراپی چیست؟
واژه ی فیزیوتراپی (physical therapy ) از دوکلمه ی physio ( فیزیک )و (therapy ) درمان تشکیل می شود و به درمان انواع بیماری ها می پردازد.
این علم که پنجاه تا هفتاد سال قبل وارد ایران شده است از زمان جنگ جهانی دوم بعلت آسیب های شدیدی که به سربازان وارد شد پا گرفت و رفته رفته رونق پیدا کرد ، اکنون یکی از شاخه های علم توانبخشی هست و هدف آن بهیود و درمان عملکرد عضلات حرکتی بدن بیمار وکاهش درد و درمان سیستم عصبی و تنفسی است.
عامه مردم فیزیوتراپی را نوعی درمان با جریان برق یا ماساژ می دانند.
در واقع فیزیوتراپی درمان با استفاده از قوانین فیزیک مانند : ، نور، ورزش ، پرتوهای فروسرخ و فرابنفش ، جریان برق وروشهای غیر تهاجمی است و به درمان فیزیکی بدن انسان و پیشگیری از آسیب ها و کمک به افزایش توانایی حرکتی افراد خصوصا پس از انجام جراحی و برطرف کردن عوارض عمل می پردازد.

فیزیوتراپ کیست؟
فیزیوتراپ ها با دانستن علوم آناتومی فیزیولوژی بدن بعنوان متخصص یک برنامه درمانی مناسب را به فرد بیمار می دهند تا او بتواند:
- قدرت عضلاتش را افزایش دهد
- انعطافبدنش را بهبود بخشد
- عملکرد سیستم اسکلتی عضلانی بدن را افزایش دهد
- کیفیت زندگیش را بهتر کند و به روال قبل بیماری برگرداند.
بطور کلی یک فیزیوتراپیست باید از قدرت بدنی بالایی برخوردار باشد چون در بسیاری از مواقع نیاز است که یک سری پوزیشن هایی را به بدن بیمار بدهد که مستلزم بدنی قوی است.همچنین باید روابط اجتماعی خوبی داشته باشد تا بتواند اعتماد بیمارش را جلب کند و باید بتواند با بررسی نیازها و سابقه پزشکی تان در همان اولین جلسه برنامه درمانی کامل و جامع را به بیمار ارائه دهد.

فواید فیزیوتراپی
از فیزیوتراپی می تواند برای یک بیمار مبتلا یا دارای درد مزمن به جهت تسکین درد، کاهش انقباض عضلات ، افزایش قدرت عضلات و اسکلت بدن، افزایش انعطاف پذیری بدن، بهبود کیفیت زندگی فرد و... استفاده شود. حتی ممکن است از فیزیوتراپی برای ورزشکارانی که میخواهند قبل از مسابقات سطح سلامتی وفعالیت خود را افزایش دهند استفاده کرد.
- افزایش حرکت
- بهبود عملکرد ورزشی
- بهبود تعادل و تحرک بدن
- ماساژ درمانی
- جلوگیری از صدمات و آسیب ها استفاده کرد.
- مدیریت درد

عوارض فیزیوتراپی:
فیزیوتراپی گرچه راه درمانی خوبی برای بسیاری از بیماری هاست اما ممکن است عوارضی نیز به دنبال داشته باشد.
گاهی ممکن است با انجام لیزر در حین فیزیوتراپی در افرادی که حساسیت به نور ویا تومورهای فعال دارند یا خانم های باردار یا افرادی که در قلب خود باتری دارند با خطر مواجه کند.
مراقب باشید اشعه ای که حین فیزیوتراپی به بدن تابانده میشود بر روی بیضه ها و تخمدان ها و نیز غده ی تیروئید اثرات بدی دارد.
پس از انجام فیزیوتراپی ممکن است بدلیل کشیده شدن رباط ها و عضلات و تاندون ها عضو دچار تورم شود.
هنگام فیزیوتراپی فرد ممکن است دچار استرس و فشار روانی قرار بگیرد و بدلیل جلسات متعدد درمان و پیشرفت درد و زمان طولانی درمان فرد دلسرد شده و باعث شود از ادامه درمان صرفنظر نماید.
فیزیوتراپیست باید از میزان فرکانس دستگاهها کاملا مطلع باشد چون در غیراینصورت بیمار با عوارض بسیار جدی مانند: کج شدن صورت ، بوجود آمدن اختلال در چین های صورت، بسته شدن و افتادگی چشم واختلالات بلع و نهایتا طرد شدن فرد ازمحیط های اجتماعی و گوشه گیری روبرو خواهد شد.
از متعارف ترین عوارض فیزیوتراپی می توان تحریکات و بثورات پو قرمزی پوست اشاره کرد و همچنین ایجاد حساسیت پوستی که در اثر چسب و نوارهای نگهدارنده ی الکترودها ایجاد می شود.
ازموارد دیگری که می توان بعنوان عوارض فیزیوتراپی ذکر کرد عدم حصول نتیجه مورد نظر برای بیمار است. چون فیزیوتراپی در واقع هیچ تضمینی برای رفع کامل درد و بهبودی صد در صد به بیمار نمی دهد و این امر ممکن است دلسرد کننده بوده و سبب انصراف بیمار از ادامه درمان شود.
برای مشاهده لیست بهترین مراکز فیزیوتراپی ایلام اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده لیست بهترین مراکز فیزیوتراپی مشهد اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده لیست بهترین مراکز فیزیوتراپی شیراز اینجا کلیک کنید.