موسسه-گاما.webp

موسسه گاما : آموزشگاه برگزیده سال ۱۴۰۲

لیست بهترین داروخانه کرمان


لیست-بهترین-داروخانه-کرمان
در این مقاله چه خواهیم گفت... [ نمایش سر فصل ها ... ]

لیست بهترین داروخانه کرمان تلفن و آدرس

نام مجموعه شماره تماس آدرس
داروخانه دکتر زارعی03432461104کرمان، میدان ازادی نبش بلوار جمهوری وصدوقی
داروخانه دکتر وفایی03432721900کرمان، بزرگراه جهاد نبش 49
داروخانه دکتر نجم الدینی03432726210کرمان، خیابان جهاد کوچه شماره 53

وب سایت بیلبورد 24 لیست بهترین داروخانه کرمان را برای شما به همراه تلفن و آدرس فراهم کرده است جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

داروخانه محلی برای فروش دارو می باشد که زیر نظر دکتر داروساز فعالیت می کند. در تمامی داروخانه ها باید همیشه دکتر داروساز در آنجا حضور داشته باشد تا بتواند براساس نسخه ، دارو و نحوه مصرف آن را بیمار ارائه دهد. داروخانه ها هم به صورت روزانه و هم شبانه روزی فعالیت دارند.

 

داروخانه

 

 

داروخانه های آنلاین

بسیاری از داروخانه ها علاوه بر فروش حضوری اقدام به فروش آنلاین کرده اند. شما می توانید انواع ویتامین ها و مکمل ها، انواع پودر پروتئین و بدنسازی، لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین داروهای بدون نسخه را به صورت اینترنتی خرید کنید.

 

داروخانه آنلاین

 

 

داروهای بدون نسخه

داروهای OTC  یا داروهای بدون نسخه ، داروهایی هستند که بدون مراجعه به پزشک و دریافت نسخه می توانید در کم ترین زمان تهیه کنید. از جمله داروهای تسکین دهنده درد شامل استامینوفن آسپیرین ایبوبروفن می باشند. داروهای مناسب برای درمان گلودرد و آبریزش بینی شامل سرما خوردگی بزرگسالان و دیفین هیدرامین می باشد.

 

 

داروهای بدون نسخه

 

 

عوارض مصرف داروی خودسرانه

مصرف زیاد و خود سرانه داروهای بدون نسخه می تواند اثرات مخربی برای بدن داشته باشد و سبب ایجاد مسمومیت شوند. کم نیستند افرادی که با وجود گلودرد های شدید از رفتن به دکتر امتناع می کنند و شروع به مصرف آنتی بیوتیک هایی که از مدت ها پیش در منزل داشته اند می کنند. باید بدانید که اکثر سرماخوردگی ها منشا ویروسی دارند و آنتی بیوتیک روی آن اثری ندارد و تنها با این کار بدن خود را بیش از پیش ضعیف می کنید.

 

 

نحوه مصرف داروهای تقویتی

از آنجایی که مصرف خودسرانه هر دارویی می تواند اثرات مخربی برای بدن داشته باشد، ابتدا باید با انجام آزمایش خون توسط پزشک کمبود ویتامین های مورد نظر را بررسی کرد و سپس با توجه به آن شروع به مصرف ویتامین کرد. مکمل های تقویتی به دو نوع محلول در آب و محلول در چربی تقسیم می شوند. ویتامین های محلول در چربی E، D، A و K می باشند که برای اثربخشی و جذب بهتر باید بعد از وعده هایی مثل ناهار وشام مصرف شوند (وعده هایی که میزان چربی آنها بالا است) . ویتامین های محلول در آب شامل ویتامین های گروه B و C می باشند. این ویتامین ها معمولا برای جذب تنها به آب نیز دارند و می  توان در ساعات میان وعده مصرف نمود.

 

 داروهای تقویتی

 

 

آنتی بیوتیک ها

طیف وسیعی از داروها که در اصطلاح عامیانه " چرک خشک کن " گفته می شوند در واقع گروه مهمی از داروها هستند که از رشد باکتری ها و عفونت های باکتریایی در بدن جلوگیری می کنند. گاهی به دلیل مصرف خودسرانه و بیش از حد آنتی بیوتیک ها، باکتری ها نسبت به این دارو مقاوم می شوند و باعث شدت گرفتن عفونت و خطرناک شدن بیماری می شود.

 

 

آنتی بیوتیک ها

 

 

داروهای تزریقی

بسیاری از داروها علاوه بر اینکه به صورت خوراکی در دسترس هستند ، به شکل مایع نیز وجود دارند که برای فزایش سرعت بهبودی به بدن تزریق می شوند. این داروها به صورت تزریق وریدی و عضلانی به بدن تزریق می شوند.

 

داروهای تزریقی

 

 

داروهای آرامش بخش و خواب آور

به دلیل افزایش تنش و اضطراب در زندگی امروزی، خیلی از افراد در طول شبانه روز خواب مناسبی ندارند و اغلب گرفتار بی خوابی هستند. با نظر پزشک و بررسی های او می توان داروهایی را را مصرف کرد که می تواند خواب شما را تنظیم کند. از جمله این داروها می توان دیازپام، الپرازولام، کلوبازام و کلونازپام نام برد.

 

قرص خواب

 

 

داروهای کنترل دیابت

برای کنترل و درمان این بیماری خاموش باید بدانید که مصرف منظم داروها بسیار حائز اهمیت است. داوهای دیابت انواع مختلفی دارند که می توان به چند مورد از آنها اشاره کرد : متفورمین، گلی‌بن‌کلامید، گلی‌کلازید، ریپاگلینید، آکاربوز، پیوگلیتازون، سیتاگلیپتین، لیناگلیپتین، امپاگلیفلوزین

 

دیابت

 

 

داروهای کنترل چربی خون

با افزایش سطح کلسترول و چربی خون خطر ابتلا به بیماری قلبی افزایش می یابد. بنابراین برای پیشگیری از بیماری های قلبی علاوه بر تغییر سبک زندگی (تغذیه مناسب و ورزش ) باید با صلاح دید پزشک از داروهای مناسب استفاده کرد. تعدادی از این داروها را عبارتند از : آتورواستاتین (لیپیتور) ، فلوواستاتین (لسکول) ، لوواستاتین (آلتوپروف و میواکور) ، پیتاواستاتین (لیوالو) ، پراواستاتین (پراواچول) ، کلسیم روزوواستاتین (کرستور)

 

چربی خون

 

 

محصولات آرایشی و بهداشتی

در داروخانه ها قفسه ای مربوط به محصولات مراقبت پوستی وجود دارد. شما می توانید انواع کرم های ضد آفتاب، آبرسان پوستی، انواع شوینده های پوستی و بسیاری از لوازم آرایشی را پیدا کنید. مشاور پوستی در داروخانه می تواند در این زمینه به شما کمک کند و براساس نیازتان بهترین محصول را به شما پیشنهاد دهد.

 

 

محصولات آرایشی

 

 

 

برای مشاهده لیست بهترین داروخانه های یزد اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده لیست بهترین داروخانه های همدان اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده لیست بهترین داروخانه های بندرعباس اینجا کلیک کنید.

تمام حقوق مادی و معنوی برای بیلبورد 24 محفوظ می باشد